La família Franco hauria comès una il·legalitat amb la venda d'una sèrie de minipisos que no comptaven amb els permisos municipals pertinents. Segons revela avui Moncloa.com, els descendents del dictador feixista van comprar un edifici d'habitatges a Madrid, van procedir a dividir-les i després les van vendre pel doble de valor. Tot això sense cap autorització del municipi.

Els compradors dels minipisos reclamen la devolució de l'import en considerar que se'ls va enganyar en no comunicar-se'ls que els habitatges estaven en situació il·legal, i s'hi afegeix, segons el mitjà citat, que Hisenda reclama als Franco un presumpte frau fiscal.

La família Franco va comprar un edifici al carrer Hernani de Madrid. Els habitatges, d'uns 70 metres quadrats, van ser dividits en minipisos d'entre 30 i 40 metres quadrats i revenuts encara que l'Ajuntament de Madrid no va concedir la llicència per a la segregació dels habitatges perquè en aquest edifici només estava permès realitzar obres de conservació, segons el Pla General d'Ordenació Urbanística de la ciutat.