L'exdiputat de Podem Albano-Dante Fachin es va desfogar ahir al Preguntes freqüents de TV3. En l'entrevista, Fachin va atacar reiteradament el líder de Podemos, Pablo Iglesias

Fachin va començar la intervenció recordant que fa quatre anys quan Iglesias "apareixia a la televisió generava il·lusió". Ara, però, "ha perdut el magnetisme" que tenia, opina l'exdiputat, i "ha deixat de tractar la gent com a adulta". 

Segons Fachin, Podemos ha estat incapaç d'aconseguir "una plurinacionalitat interna". També va dir que "quan només queden els caps pensants és quan els moviments s'ensorren". 

L'exsecretari general de Podem també va afirmar que a Podemos "ha desaparegut la gent". És per això, va argumentar, que "el partit s'ha buidat". Aquest és un dels motius, va afegir, pels quals la gent ha perdut les ganes d'entrar en política. 

En el torn de preguntes dels periodistes, i en un to més elevat, Fachin va dir: "Quan de temps fa que no sentim Iglesias parlar del referèndum?". Fachin també troba a faltar que Pablo Iglesias compari, com feia abans, el PSOE amb el PP.