La xarxa de Mark Zuckerberg ha limitat el compte del responsable xarxes socials del Partit Popular, Ismael López Martín. Concretament, Facebook ha bloquejat una de les seves publicacions al·legant que es tractava d'una 'fake new'. 

El popular, que també és l'assistent tècnic del grup al Congrés dels Diputats, argumentava a la publicació que el nou govern de coalició s'embutxacava en impostos l'augment del salari mínim interprofessional a 950 euros.

Segons la seva argumentació, la pujada del salari no beneficiava als treballadors perquè Hisenda hi guanyava amb aquest increment en la retribució: "Per cobrar 700 euros més pagaràs 1.120 euros", assegurava.

Una afirmació que posteriorment ha rectificat a Twitter. També ha aprofitat per demanar disculpes i ha reconegut que no havia contrastat bé la informació econòmica abans d'escriure el tuit. 

López ha afegit un enllaç a la web de l'Agència Tributària -la font que l'ha dut a la confusió- en la qual encara apareix el límit de 12.643 euros

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat