L'exministre de Cultura de José Luis Rodríguez Zapatero, César Antonio Molina, s'ha passat a Alberto Núñez Feijóo i aquest divendres ha assistit a la presentació del programa cultural del PP. Molina ha demanat "confiar" en el líder del PP davant els pròxims comicis generals. En una altra intervenció, Feijóo ha agraït després la seva presència a César Antonio Molina i ha dit que se sent "molt orgullós que un socialista convençut" estigui en un acte del PP i hagi dit el que ha volgut. "Aquí no s'ha demanat carnet per entrar-hi ni ideologia per seure ni censura per parlar", ha remarcat. El líder del PP ha acusat en canvi el govern de Pedro Sánchez d'entestar-se a dir a tothom "el que ha de fer, com ha de pensar i el que es pot expressar o no", i ha defensat l'exercici d'una cultura lliure i crítica amb el poder.

Alberto Núñez Feijóo ha reivindicat aquest divendres “la política de la paraula” perquè, segons ha recalcat, “sense paraula no hi ha política”. Ho ha fet en aquest acte organitzat pel seu partit per presentar les propostes electorals en matèria de cultura davant de les generals del 23 de juliol, on ha rebutjat comentar l'acord que han segellat PP i Vox a Extremadura. El PP i el partit ultra han anunciat avui un acord per governar en coalició Extremadura, i el partit de Santiago Abascal assumirà una conselleria, la de Gestió Forestal i Món Rural. 

Feijóo ha anunciat un Ministeri de Cultura específic en cas de ser president del govern espanyol, i ha aprofitat la seva intervenció per fer un al·legat a favor de la paraula donada, un missatge que ha repetit en moltes de les seves intervencions en aquests darrers mesos per atacar el cap de l'Executiu, Pedro Sánchez. "En un temps en què la paraula d'alguns polítics no val res, jo reivindico la política de la paraula. Sense paraula no hi ha política", ha proclamat Feijóo.

A més, el líder del PP ha demanat unitat al voltant d'un projecte compromès amb la reconstrucció econòmica, social i institucional i que “no té etiquetes, no va contra ningú, no assenyala, divideix, exclou i no reparteix carnets de res”. Feijóo ha aconsellat als presents que "desconfiïn" dels polítics que volen donar la "solució immediata encara que mai hagin resolt cap problema". Segons ha afegit, ell no és un polític de la "moda de l'instant", del "consum ràpid" o del "raonament frívol". "Jo no he sortit d'una agència de publicitat, ni actuo com si sempre fos en un plató de televisió. Em moc millor entre reformes, planificació, pressupostos, lleis. De vegades m'equivoco i de vegades dubto, però no m'equivoco ni dubto en el que és important, en això no", ha indicat.