Francisco Marco, investigador privat i exdirector de Método 3, ha afirmat en una entrevista al programa Preguntes freqüents que l'exlíder del Partit Popular a Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, va ser qui va ordenar la gravació de La Camarga. "Alicia Sánchez-Camacho va ordenar la gravació de La Camarga. Hem de desterrar la idea d'una coalició entre el PSC i el PP; s'ha demostrat un cop i un altre que no és cert", ha sentenciat l'investigador. La gravació registrava una conversa entre la popular i Victoria Álvarez, exparella de Jordi Pujol Ferrusola, l'any 2010. 

Marcos i la seva feina com a investigador, abans a Método 3 i actualment com a director de Marco&Co, han estat al punt de mira d'ençà que es van destapar les gravacions de La Camarga. D'aquesta gravació, l'investigador ha aclarit que una persona molt propera a Camacho, suposadament amb qui mantenia una relació sentimental en el moment, va ser qui en nom de l'exlíder dels populars catalans va sol·licitar els serveis de Método 3

L'investigador defensa que la mateixa Sánchez-Camacho ho reconeixia davant de l'excomissari José Manuel Villarejo, en una conversa que l'excomissari va gravar l'any 2012. "També existeix una peça, fins fa poc secreta, a l'Audiència Nacional, on el senyor Villarejo està imputat per falsificar proves per la meva detenció il·legal l'any 2013 i on la setmana passada el jutge sol·licita a Fiscalia si ha de citar Sánchez-Camacho pels mateixos delictes", ha explicat. 

Villarejo i Método 3 

El passat 1 de juny, l'excomissari Villarejo va declarar a l'Audiència Nacional per la peça número 28 del cas Tàndem, la qual investiga el paper que va tenir en els escorcolls que es van fer el febrer del 2013 a les seus de Barcelona i Madrid de l'agència Método 3. Villarejo va assegurar que ell no va tenir res a veure amb la filtració de la conversa enregistrada entre Alícia Sánchez-Camacho i Victoria Álvarez, i va acusar Marco de filtrar els àudios. 

Per la seva banda, Marco denuncia que l'actuació de Villarejo contra ell i altres companys de l'agència de detectius privats va ser il·legal. Unes accions en les quals també relaciona l'exlíder del PP català. "Mai he parlat amb Alicia Sánchez-Camacho i espero no trobar-me-la mai. No ens podem oblidar que no només em va fer passar a mi tres dies a la presó, sinó a companys meus de feina. No només em va posar a mi en el focus mediàtic, sinó al meu fill, la meva mare, la mare del meu fill, la meva família. Mai m'oblidaré d'ella, excepte si va a l'Audiència Nacional i demana perdó", ha sentenciat a TV3.