L'exassessora de Pablo Iglesias al Parlament Europeu i exdirigent de Podemos Dina Bousselham va desmentir dilluns la tesi de l'actual vicepresident del govern espanyol respecte al robatori del seu telèfon mòbil el 2015, que s'investiga dins del cas Tándem sobre l'excomissari José Manuel Villarejo. En declaracions davant de l'Audiència Nacional avançades per Vox Populi, Bousselham va donar la volta a la tesi que definede Iglesias sobre el robatori i va deixar entreveure la sospita que el líder de Podemos es va aprofitar del cas Villarejo per treure rèdit polític.

Aquest dilluns Bousselham va admetre davant del jutge Manuel García-Castellón haver estat l'autora de captures de pantalla comprometedores amb Iglesias, entre les quals es trobaria una polèmica conversa sobre la periodista Mariló Montero, i que també ella les va enviar a altres companys de partits i altres persones i va afirmar que porta més de tres anys en possessió d'una targeta SD que en teoria va perdre el 2015 i que Iglesias li va tornar suposadament destruïda.

A finals de 2018, l'exassessora va ser informada que la policia havia trobat una còpia de la targeta SD al domicili de Villarejo. Segons el mitjà citat, en tenir aquesta informació va avisar Podemos perquè intentessin treure rèdit de la situació, una cosa que es duria a terme el 2019 denunciant l'existència de maniobres tèrboles a les clavegueres policials.

Ara, la declaració de Bousselham posa en dubte la certesa dels fets que van envoltar el robatori del mòbil i apunta a un aprofitament polític de Podemos de la situació.