Més de dos anys després de l'empresonament dels presos polítics, aquest dijous, dissabte i diumenge veurem per primera vegada imatges d'alguns d'ells dins de la presó a dues cadenes de televisió. TV3 entrevistarà Raül Romeva i Jordi Turull, mentre que la Sexta farà el mateix amb Oriol Junqueras.

La primera entrevista en emetre's serà la de Romeva al programa Els Matins presentat per la periodista Lídia Heredia. Es difondrà a la televisió pública catalana aquest dijous a les 8:30h del matí.

El diumenge per la nit, la Sexta emetrà l'entrevista a Oriol Junqueras, feta pel periodista Jordi Évole en el seu nou programa Lo de Évole. El periodista ha anunciat l'entrevista a través d'un tuit en el qual ha adjuntat una fotografia on se'l pot veure entrevistant Junqueras dins de la presó de Lledoners.

Finalment, TV3 emetrà l'entrevista a Turull aquest dissabte dins del programa Preguntes Freqüents, presentat per la periodista Cristina Puig. La televisió pública catalana ha publicat un vídeo breu sobre la trobada de Turull i Puig a la presó, on es veu l'exconseller caminant per un passadís del centre penitenciari.

Aquesta serà la primera vegada que es vegin imatges dels presos dins de la presó des de la fotografia conjunta dels presos homes a Lledoners difosa el desembre del 2018.