El dirigent del partit ultra Vox Iván Espinosa de los Monteros ha aplaudit la intervenció que va fer ahir al Congrés l'alcalde socialista de Vigo, Abel Caballero, que també és president de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. 

A Espinosa de los Monteros li ha encantat la intervenció de Caballero, que va demanar "una nova arquitectura estatal" i un fons de 5.000 milions d'euros per als municipis per combatre el coronavirus. També ha demanat que els municipis puguin utilitzar els romanents per actuacions contra la crisi econòmica i social.

"Jo, que l'he escoltat atentament, si no el conegués no sabria dir de quin partit és, perquè el que ha dit, en gran mesura o en grandíssima mesura, són coses de sentit comú, que crec que no tenen a veure amb polarització ni a favor de l'esquerra ni de la dreta ni del centre. Són coses que tenen bastanta lògica ", ha assegurat Espinosa dels Monteros. "Potser li sorprengui saber que estem molt d'acord amb moltes de les coses que ha dit avui aquí", ha afegit el dirigent del partit ultra. "No sé si en el seu partit potser li faran una estirada d'orelles després d'aquesta intervenció. Espero que no", ha afegit.

"Ahir Abel Caballero ens va recordar a tots que un altre PSOE és possible. Però no amb els seus actuals dirigents, esclar", ha indicat.