El Dia de la Constitució podria portar cua per la possible investidura d'esquerres amb el suport d'ERC. La imatge dels somriures distesos i la complicitat que tenien al Saló dels Passos Perduts el líder de Podemos, Pablo Iglesias, la portaveu de Ciutadans, Inés Arrimadas, i el portaveu de Vox, Iván Espinosa de los Monteros, comença a saber-se quin era el contingut que amagava al darrere.

Ha estat el mateix representant de Vox qui ho ha detallat: reien de les negociacions amb Esquerra per formar un nou govern espanyol. I ho explica a través de Twitter, la xarxa social on va propagar-se tota la polèmica, "sembla que a Rufián li ha molestat que estiguéssim parlant d'Esquerra", conclou Espinosa de los Monteros.

El portaveu de Vox també es dirigeix al secretari del PP, Teodoro García Egea, actualment socis de govern a Madrid i Andalusia, de qui assegura que li ha molestat que "no estiguessin parlant d'ell". Veurem si hi ha una nova rèplica de Pablo Iglesias que confirmi o desmenteixi la informació de Vox. I també què contesta Gabriel Rufián per al·lusions.