Esperanza Aguirre hi torna. La dirigent popular ha tornat a cometre una infracció amb el seu cotxe en plena Gran Via de Madrid, ocupant el carril bus, just al mateix lloc on va ser multada fa anys. Aquest cop, no va ser vista pels agents i no va ser multada, però ella mateixa ho va confessar entre riures i sense ser massa conscient d'haver-ho fet.

Va ser en una roda de premsa aquest dilluns, quan explicava que ella conduïa i que havia deixat a Isabel en Callao a la Gran Via. Aleshores, el periodista li pregunta si va parar al carril bus, a la qual cosa Aguirre respon afirmativament, però s'excusa amb la pretensió que està permès parar. 

"Vaig parar. Està permès parar", assegura Aguirre. El Codi de Circulació, però, la contradiu. Està prohibit parar en els carrils especials per a busos, independentment de la durada d'aquesta parada. 

Fa uns anys Aguirre va protagonitzar una sonada escena, quan es va donar a la fuga emportant-se per davant la moto de l'agent, després que la Guàrdia Urbana de Madrid la multés per estacionar al carril bus.