Un grup d'espanyolistes monàrquics han boicotejat aquest divendres a la tarda una connexió en directe de la cadena IB3 a Mallorca. La periodista es disposava a informar en directe pel telenotícies sobre un acte dels reis a Almudaina quan els partidaris del Rei que l'envoltaven han començat a escridassar-la i insultar-la.

La corresponsal de TV3 a les illes, Margalida Solivellas, ha denunciat els fets a Twitter, així com també Candela Forcades, una estudiant en pràctiques que treballa a la cadena i ha seguit els esdeveniments des de la sala de realització.

Forcades explica com la periodista es trobava a Almudaina entre dues protestes, una a favor de la monarquia i l'altra en contra. Ha estat llavors quan els manifestants pro-monàrquics han començat a interrompre-la i desconcentrar-la, fent-li impossible continuar amb la seva feina.

L'escridassada, que ha acabat fent plorar la periodista, ha continuat un cop acabada la connexió en directe davant la mirada d'alguns agents de cossos de seguretat que no haurien intervingut fins minuts després.