La pràctica de les becerradas a Espanya, on es toregen a l'estiu petits vedells en comptes de toros, ha escandalitzat el canal internacional de la televisió alemanya Deutsche Welle, que ho ha vist com una mostra de l'Espanya negra. En aquesta pràctica es mata l'animal, com a les corrides habituals. Segons la televisió alemanya, és un espectacle "brutal" i qualifica de "tortura" el que es fa als vedells.

"A les festes taurines dels pobles de centenars de ciutats espanyoles s'hi celebra un espectacle cruel. En les denominades becerradas es persegueix els vedells a la plaça i se'ls tortura amb punxes, habitualment fins a la mort", assenyala.

La televisió alemanya recull també imatges d'amenaces als periodistes que van fer el reportatge, per part de seguidors de les becerradas, en aquest cas a Castella i Lleó. "No gravis o et rebento la càmera", deixa anar un dels afeccionats.

Deutsche Welle

El reportatge entrevista membres del partit PACMA que s'oposen a les becerradas, els dona veu per explicar com volen acabar amb aquestes pràctiques.

Aquí podeu veure el reportatge: "Cueltat amb els animals o tradició?", es pregunta.