El jutge Pablo Llarena vol tots els correus electrònics dels investigats en el cas del referèndum. És la continuació de l'operació de la setmana passada, quan la Guàrdia Civil es va presentar a les seus de l'ANC i Òmnium a reclamar els correus de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. També va anar al CTTI, però la policia no va tornar amb tot el que se li havia encarregat. El jutge vol les comunicacions per correu electrònic de tots els membres de l'anterior Mesa del Parlament, la presidenta, els consellers investigats i, ara també, dels nous imputats, entre els quals hi ha Marta Rovira, Anna Gabriel, Marta Pascal i Artur Mas.

El magistrat ha dictat una providència en la qual requereix el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya perquè posi a disposició de l'instructor de forma immediata tots els missatges corresponents a totes les adreces de correu electrònic -personals o per raó del seu càrrec- de 32 persones relacionades amb la investigació, que van ser sol·licitats l'11 de gener.

Llarena fa aquest nou requeriment després que la policia judicial li hagi comunicat que el CTTI no va lliurar tota la informació sol·licitada. A la providència, el jutge afegeix "que s'indiquin els motius que van portar a no complir inicialment el que es requeria".