El cas de 100 milions de dòlars que el rei Joan Carles I té a Suïssa, segons Tribune de Genève, i que poden provenir de comissions de l'AVE a l'Aràbia Saudita, ha esclatat a la premsa internacional, i nombrosos mitjans se'n fan ressò.

Aquest són els principals:

Diari econòmic francès 'Les echos'

"Una cosa sembla clara: l'exsobirà Joan Carles, pare de l'actual rei d'Espanya, ha rebut 100 milions de l'Aràbia Saudita, transmesos a Ginebra en un compte del banc Mirabaud en nom d'una societat panamenya de la qual era l'únic beneficiari"

Informatiu de la Ràdio Televisió Suïssa

"El compte al banc Mirabaud va ser tancat l'any 2012, després de l'escàndol que van provocar les fotografies d'un safari costós. El rei d'Espanya caçava elefants quan el seu país estava en plena crisi"

Radio Televisió Suïssa 

Diari 'La libre Belgique'

"En aquella època, Espanya i França es disputaven un contracte de 6.000 milions d'euros per construir una línia de tren entre la Medina i la Meca. Espanya va obtenir el contracte"

Diari suís 'Tages Anzeiger'

"Per què el rei saudita va transferir 100 milions de dòlars al rei espanyol?

Setmanari francès 'Le Point'

"El sobirà espanyol va rebre aquests diners de l'Aràbia Saudita el 2008. Quatre anys més tard, en va enviar una gran part a la seva maîtresse [Corina]"

Diari britànic 'The Telegraph'

"L'exrei espanyol Joan Carles va viatjar per tot el món en avions privats, utilitzant un fons que ara està sent investigat per les autoritats suïsses"

'Tribune de Genève', que va iniciar la investigació

"Joan Carles amagava 100 milions a Ginebra"