Esquerra i el PDeCAT portaran tant al Congrés com al Senat l'agressió feixista que va patir aquest dilluns el fotoperiodista Jordi Borràs a mans d'un agent de la Policia Nacional que anava de paisà. 

El grup parlamentari d'ERC al Congrés dels Diputats ha demanat aquest dimarts una compareixença en comissió del ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, per donar explicacions sobre l'agressió d'aquest dilluns al fotoperiodista, Jordi Borràs

També el PDeCAT ha registrat diverses preguntes al Congrés sobre l'agressió que el govern espanyol haurà de respondre per escrit. També des de la mateixa formació ha demanat la compaeixença del ministre Marlaska al Senat

Entre les preguntes registrades al Congrés, el PDeCAT ha preguntat si el govern espanyol obrirà una expedient a la Policia Nacional i quines mesures prendrà per aquest comportament.

Borràs va ser agredit ahir als carrers de Barcelona per un membre de la Policia Nacional amb crits de "Viva España, viva Franco". Assumptes Interns ha obert un expedient informatiu al policia, que es mantindrà obert a l'espera de la resolució judicial. Ara per ara, l'agressor no ha estat apartat de les seves tasques laborals.  

Ja aquest dimarts el diputat republicà Joan Tardà ha denunciat els fets al Congrés dels Diputats. "Espero que vostè (president espanyol Pedro Sánchez) o el ministre Marlaska diguin que han depurat aquesta actuació", ha dit Tardà en una de les intervencions.