Carregant...
  • Política
  • En directe
  • Economia
  • Esports
  • En Blau
  • Societat
  • Cultura
  • Internacional
  • El Temps
  • Eleccions
  • Notícies Barcelona
  • La Gourmeteria
  • Estil de vida
  • Consum
  • Salut
  • Tecnologia
  • Motor
  • Sostenibilitat
  • Opinió
  • José Antich
  • Jordi Barbeta
  • David González
  • Jofre Llombart
  • Pilar Rahola
  • Gonzalo Boye
  • Elisa Beni
  • Bernat Dedéu
  • Montse Castellà
  • Enric Vila
  • Montserrat Dameson
  • Sergi Sol
  • Pilar Velasco
  • Xavier Antich
  • Montserrat Nebrera
  • Jaume Clotet
  • Gemma Marfany
  • Josep Gisbert
  • Bea Talegón
  • Daniel Vázquez Sallés
  • Míriam Díez
  • Jordi Cabré
  • Meritxell Falgueres
  • Tian Riba
  • Cristina Sánchez Miret
  • Marçal Sintes
  • Pep Antoni Roig
  • Antoni Gelonch
  • Marc Pons
  • ON ECONOMIA
  • El Caso
  • Fem País
  • Capgròs
  • Stories
  • Loteries
  • Top 20
  • Efemèrides
  • L'ull de l'agulla
  • Newsletter
  • Club El Nacional
  • Segueix-nos a Discover
  • Escàndol EUA
  • Pesta Porcina
  • Temps Catalunya
  • Preu llum avui
  • La Tallada d'Empordà
  • Grip Catalunya
  • Polítiques migratòries
  • Pel·lícules Nadal
  • Estatut d’autonomia
  • Més
L'enquesta del dia

Creus que el tancament de bars i restaurants ha resultat efectiu?

El Nacional
Barcelona. Dissabte, 31 d'octubre de 2020. 20:47
Actualitzat: Dijous, 19 de novembre de 2020. 14:07
Temps de lectura: 1 minut

Accedeix a l'enquesta.
Les altres notícies
SÍRIA Luxe, hermetisme i videojocs: Al-Assad compleix un any d’exili a Moscou després de fugir de Síria Lluís Tomàs
LITERATURA 25 llibres imprescindibles per regalar aquest Nadal: novetats i recomanacions lectores per a tots els públics Alba Richart
CURIOSITATS Els turistes han de netejar-se les sabates per protegir el llac més clar del món: on és? Anna Solé Sans
RESTAURANTS Pollastre fregit, sashimi i dry martini a una nova taverna japonesa d’El Camp de l’Arpa Rosa Molinero Trias
CONSELL CULINARI Com fer rap allagostat, un clàssic de la cuina catalana: el pas a pas de l'Ada Parellada Ada Parellada
CUINA ITALIANA Per què els gnocchi sempre se't desfan (i el truc que fan servir a Itàlia) Jordi Prió
Editorial La inesgotable llegenda de Messi José Antich
Opinió Desig d’ésser la Verge Maria Bernat Dedéu
  • Qui som
  • Què fem
  • On som
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
  • Preferències de privacitat
  • Administrar servei Utiq
Amb la col·laboració de: