Un incident entre Óscar Puente, exalcalde de Valladolid i diputat socialista, i un passatger, ha endarrerit un AVE en direcció a Madrid 45 minuts. Segons informa El Norte de Castilla, els fets han tingut lloc arran d'una topada entre tots dos homes. La policia ha hagut d'intervenir per solucionar la situació, tot i que aquesta ha acabat amb un retard del tren. 

Segons informa l'ABC, la topada entre els dos homes s'hauria produït quan Puente estava assegut en el seu seient i el passatger del costat hauria començat a increpar-lo. El mateix mitjà apunta que ha estat el mateix Puente qui ha acabat demanant que el passatger fos desallotjat de l'AVE Valladolid-Madrid. Tanmateix, finalment, no ha estat necessari i el tren ha pogut seguir el seu camí.

Una de les primeres a reaccionar a l'incident des de les files socialistes ha estat la diputada Adriana Lastra, qui ha apuntat: "Això és el que aconsegueix la dreta política i mediàtica amb els seus insults i persecucions, que acabem sent diana dels ultres". 

Cap a la investidura d'Alberto Núñez Feijóo

Puente ha anticipat que interposarà una denúncia pels fets. Tot plegat ha tingut lloc a l'estació de Campo Grandre a Valladolid. Puente viatjava cap a Madrid per participar en la segona votació de la investidura del candidat popular, Alberto Núñez Feijóo. S'espera que Puente torni a ser qui intervingui en la segona votació en nom dels socialistes. La seva intervenció el passat dimarts va sorprendre, ja que s'espera que qui prengués la paraula pel PSOE fos Pedro Sánchez. 

El Congrés dels Diputats votarà aquest divendres la segona volta de la investidura del candidat del PP a la presidència del govern espanyol. Un nou intent per arribar al palau de la Moncloa que, tot i això, està abocat al fracàs, ateses les posicions anunciades pels grups polítics. Aquest segon ple d'investidura arrencarà a les 12.15 hores, segons l'hora proposada per la presidenta del Congrés, la socialista Francina Armengol. I el primer a prendre la paraula serà Feijóo, que podrà parlar durant deu minuts, i ja no podrà establir cap cara a cara amb els seus interlocutors.

Després dels debats, es procedirà a la votació per crida de tots els diputats, que hauran d'emetre el seu vot de viva veu des dels escons, sent els membres del Govern en funcions i els de la Mesa de la Cambra els últims a fer-ho. La votació no podrà tenir lloc abans de les 13.22 hores per complir les 48 hores que marca la Constitució.