Albert Rivera ha comparegut, molt seriós, a la seu de Ciutadans acompanyat de la seva plana major, amb cares llargues, per valorar els resultats electorals. Ha volgut reconèixer que han estat uns resultats "dolents, sense pal·liatius i sense excuses", ja que han perdut més de la meitat dels vots que tenien "amb els mateixos candidats i les mateixes llistes".

Ha promés "un nou rumb" per al partit i ha dit que assumia la responsabilitat del fracàs, tot argumentant que el líder polític ha d'assumir en primera persona “no només els èxits sinó també els mals resultats”. Tot i que ha afirmat que "jo no em vaig ficar en política per tenir un escó o una tarja de visita", ha evitat fer qualsevol pronunciament sobre una eventual dimissió i no ha deixat clar quin és el seu futur.

Rivera ha fet públic que ha convocat una executiva nacional urgent i extraordinària per demà a les 10 del matí i que aquest organisme haurà "d'assumir totes les decisions que hi hagi que prendre". De fet, Rivera aposta per un congrés extraordinaria en què els militants de Ciutadans prenguin les regnes del partit i en decideixin el futur.

Ha assegurat que Ciutadans haurà d'emprendre "un nou rumb" davant un mapa polític que ha definit com a "nou i complex", i ha assegurat que "Els espanyols han volgut que els socialistes renovin la victòria electoral", però també ha apuntat que els ciutadans "han volgut més Sánchez, però també han volgut més Vox i menys centre polític".