El vicesecretari de Comunicació del PP i diputat per Màlaga, Pablo Montesinos, ha assenyalat aquest diumenge que "el problema" del president del Govern, Pedro Sánchez, "és que el basa tot en la mentida" i "ja ningú no creu la seva paraula", advertint, a més, que Sánchez "està cada vegada més allunyat dels problemes reals dels espanyols".

Montesinos, que ha visitat el municipi malagueny d'Alhaurín de la Torre, s'ha referit a la intervenció de Sánchez aquest dissabte passat davant dels òrgans del seu partit i ha incidit que "ja ningú no es fia del president del Govern". És més, ha agregat que no "es fien ni aquests propis barons territorials que ahir van guardar silenci quan Sánchez va dir que totes les cessions dels independentistes no aniran en detriment de la resta comunitats autònomes".

"Tota la seva acció de govern es basa en una mentida", ha assenyalat, mentre ha agregat que de ser cert que "Sánchez no cedirà davant dels independentistes catalans la taula bilateral que pretén dur a terme amb la Generalitat de Catalunya no se celebraria", ja que, segons Montesinos, "allà es vol parlar d'autodeterminació i d'amnistia", la qual cosa "trenca la igualtat de tots els espanyols".

Sobre això, ha continuat, que si "això fos així, Sánchez tornaria a l'eix constitucionalista i trencaria el seu pacte amb aquells que l'únic objectiu és trencar amb la Constitució, la igualtat de tots els espanyols i la sobirania nacional."

Segons el parer de Montesinos, "el gran problema" de Pedro Sánchez és que "ja ningú no creï la seva paraula, ni els seus propis barons territorials del PSOE que ahir van abaixar el cap perquè no van ser de dir alt i clar el que sí que suggereixen als passadissos, el que sí que diuen quan el micròfon està apagat".

"Sánchez no té intenció de tornar a la moderació"

D'altra banda, el vicesecretari de Comunicació del PP ha criticat també que el president del Govern en aquesta intervenció "es va dedicar sistemàticament a atacar al PP", assenyalant que, d'una banda, Sánchez diu als mitjans de comunicació "que vol tendir ponts amb el PP i a reglón seguit es dedica durant tota una intervenció a insultar i atacar sistemàticament" als 'populars'.

"Els espanyols van poder comprovar que Pedro Sánchez no té cap intenció de tornar a la moderació, de tornar a la centralitat, a l'eix constitucionalista on ha estat tradicionalment el PSOE", ha manifestat, criticant que no pretén tornar "perquè està molt a gust i està encantant de què els seus aliats sigui el senyor Torra, Junqueras i Rufián".

"Allunyat dels problemes de la gent"

De la mateixa manera, Montesinos ha incidit que Sánchez "està cada vegada més allunyat dels problemes reals dels espanyols". "Van escoltar alguna reflexió de Sánchez sobre la situació econòmica d'aquest país; van escoltar alguna reforma estructural del president del Govern sobre la principal preocupació dels espanyols, que és l'atur?", s'ha qüestionat.

"No van escoltar absolutament res de Sánchez perquè té un objectiu, que és acontentar Rufián, Junqueras i Torra i aquesta és la realitat", ha dit, insistint que "Pedro Sánchez està cada més allunyat de la moderació, de la centralitat, i del constitucionalisme".

Finalment, ha deixat clar que davant un Pedro Sánchez "que dona esquena als problemes reals dels espanyols; davant un Sánchez enredat en les mentides, i allà hi ha el 'cas Ábalos; el PP serà al seu lloc defensant l'interès general, parlant de les preocupacions reals dels espanyols, centrat en l'ocupació, en l'economia, en buscar solució en els problemes del camp i en defensar la unitat d'Espanya i la igualtat de tots els espanyols," ha acabat.