El Departament d’Educació ha demanat als Serveis Territorials un informe respecte a la denúncia presentada davant els Mossos d’Esquadra per la mare d'una alumna de 10 anys d'una escola de Terrassa, en què s’assegura que la docent va agredir la seva filla i la va fer fora de classe per haver dibuixat la bandera d'Espanya a l'àlbum.

Fonts d’Educació han assenyalat que estan en espera de disposar d'aquesta informació per valorar els fets.

Segons han informat fonts de la policia catalana, la mare de la menor va presentar ahir a la nit la denúncia en una comissaria dels Mossos d'Esquadra, que al llarg del dia d'avui tenen previst practicar les diligències necessàries per aclarir els fets i confeccionar l'atestat policial, que remetran al jutjat.

Col·legi Font d'Alba

A la denúncia, que avança avui el diari La Razón, la mare de la nena, alumna del col·legi Font de l'Alba de Terrassa, assegura que la mestra la va increpar després que pintés una bandera espanyola, amb el lema "Viva España" a la portada de l'àlbum de treballs del curs, de tema lliure.

Sempre segons la mare denunciant, quan l'alumna es va asseure a la cadira la mestra se li va acostar per darrere, la va aixecar i la va tirar a terra, cosa que va provocar que la menor es fes mal a l'esquena.

Posteriorment, afegeix la mare de l'alumna, la va agafar per la samarreta, la va aixecar i la va fer fora de classe mentre l'agafava pel coll.