La vicepresidenta del Govern valencià, Mónica Oltra, ha replicat durament al president a l'exili, Carles Puigdemont. Després que el president exiliat critiqués Otra per "denigrar algú sobre falsedats" i la convidés a algun dels seus viatges per "opinar amb fonament", la vicepresidenta s'hi ha tornat: "He dit i sostinc que mentre altres persones entraven en presó, vostè penjava fotos al twitter dels seus dinarots a Bèlgica", la qual cosa ha provocat indignació a la xarxa.

Oltra no s'ha quedat aquí i ha retret a Puigdemont que estigui en llibertat: "Dues maneres ben diferents d'encarar els principis en política".

Per últim, Oltra ha agraït irònicament la invitació del president perquè l'acompanyi als seus viatges, però l'ha rebutjat assegurant que té "massa faena treballant per les persones".

Puigdemont s'hi torna

El president Puigdemont ha tornat a replicar a la vicepresidenta valenciana: "Veig que vostè devia ser d'aquelles que es van alegrar de la meva detenció a Alemanya i encara no han paït que decidissin alliberar-me". Per acabar, ha assegurat que ell continuarà "treballant per una veritable democràcia, que és la millor manera de treballar per les persones".

Els insults de la líder de Compromís al prsident català a l'exili han desfermat una onada d'indignació.