El diputat per Toledo de Ciutadans Juan Carlos Girauta ha qualificat aquest dilluns el PSC com un "partit de llepaculs protegits barrejats amb lladres pijos" a més de "traïdors, acomplexats, immorals i nacionalistes".

En un missatge al seu compte de Twitter, Girauta ha carregat contra els socialistes catalans després de la seva abstenció aquest mateix dilluns en la votació de la moció de censura contra el president català, Quim Torra.

"El PSC ha decepcionat molta gent avui. A mi ja no podia: el vaig abandonar fa 33 anys sabent el que era: un partit de llepaculs protegits barrejats amb lladres pijos. Traïdors, acomplexats, immorals i nacionalistes dedicats a servir a Pujol el cap de l'àrea metropolitana", ha escrit el polític de la formació unionista.

La portaveu del PSC al Parlament català, Eva Granados, ha retret a Girauta el seu to pocs minuts després de la seva publicació. "És lamentable que líders polítics utilitzin aquestes desqualificacions cap a altres dirigents polítics", ha lamentat la socialista en una entrevista a La noche en 24 horas de RTVE.