Les filles de Jordi Turull i Joaquim Forn, Laura Turull i Elisabet Forn, i el fill de Jordi Sànchez, Oriol Sànchez, han visitat aquest dissabte el programa de TV3 'Preguntes Freqüents' per parlar sobre la situació actual dels seus pares. Tots tres han coincidit que fins al moment han notat molt l'escalf dels catalans, però que, desgraciadament, noten que l'eufòria de les setmanes de l'1-O ha baixat i que l'últim que volen es que això passi.

Alhora també ha donat a conèixer una nova iniciativa per arribar a transmetre als espanyols la situació dels seus pares i els motius pels quals estan injustament empresonats. Per tal de fer-ho han exposat que busquen el perfil d'un espanyol no independentista, però partidari dels drets humans, ja que el problema dels seus pares va més enllà de la independència. Però s'han trobat un problema, i que es molts, tot i estar d'acord amb el que defensen, no hi volen participar.

Alhora, la filla de Joaquim Forn, ha explicat que va sentir quan van denegar al seu pare la llibertat. Forn assegura que vas fent-se a la idea que el seu pare és a la presó, però quan arriba un bri d'esperança, referint-se a la petició de la fiscalia demanant llibertat condicional, i que de cop li deneguin la sol·licitud es "com una gerra d'aigua freda".

La filla de Turull, Laura Turull, ha estat preguntada per la sentència que aquest divendres va tornar a enviar al seu pare a la presó, i ha afirmat que el seu pare no ha estat ni serà mai violent i que precisament l'acusen d'això. A més a més ha afegit que actualment troba a faltar poder trucar al seu pare, ja que ara només pot esperar que la truqui durant 5 minuts que es fan molt curts.