"Vaig denunciar al PP el compte suís de González i Aguirre ho va veure una traició". Amb aquestes paraules, Jesús Gómezel diputat del partit de Mariano Rajoy que va alertar sobre els draps bruts de l'expresident de la Comunitat de Madrid Ignacio González ha explicat que quan va descobrir el compte a Suïssa de González va anar a veure Esperanza Aguirre en tres ocasions, però s'ha lamentat que ella "estava encegada per l'amor cap a ell".

La va avisar que això els faria un "mal irreparable", però assegura que ella "es va enfadar una mica, no li va donar credibilitat i ho va despatxar com un bast rumor". Ho ha dit en una entrevista a El Mundo, on s'ha lamentat que "només havia demanat que ho investiguessin" i ha justificat que no ho digués a la policia per "no tenir-ho acreditat".

Gómez posa damunt la taula que Aguirre va parlar llavors amb González, que va engegar una campanya "bruta" contra ell acusant-lo de tenir un compte a Suïssa, al mateix temps que subratlla que l'expresident de la Comunitat de Madrid va comprar un web "perquè deixés d'investigar el Canal Isabel II i la va utilitzar per atacar els seus enemics".

Fantasmes que tornen

El diputat popular posa de relleu que l'expresidenta madrilenya va deduir de la conversa amb González que "tot era un enfilall de calúmnies i mentides i que m'oblidés d'aquest assumpte i deixés de veure fantasmes". La confiança d'Aguirre en González és el motiu principal de "la seva desgràcia política", segons Gómez.

Ell no va voler tancar aquí el tema, però assegura que "un sisè sentit em deia que no funcionava bé" i, en veure que Aguirre "no estava disposada a escoltar res en contra de González", va decidir optar per la via del contenciós-administratiu i va anar a veure el secretari d'Organització del PP Juan Carlos Vera per explicar-li tot el que sabia.

Al dia següent, Aguirre el va trucar i li va retreure que traís González, així com que el que estava fent era "una punyalada drapaire". Més tard, l'expresidenta de la Comunitat de Madrid comunicaria a Gómez que no comptaven amb ell per la candidatura a l'alcaldia de Leganés.

El PP ho sabia

El portaveu adjunt del grup popular al Congrés Carlos Floriano ha defensat aquest dimecres que el PP no hagués denunciat a Ignacio González per compte a Suïssa de la que va alertar l'avui diputat del PP a l'Assemblea de Madrid Jesús Gómez i ho ha justificat en que l'expresident madrileny ho va negar tot i que en el partit "no són jutges".

Als passadissos de la Cambra Baixa, Floriano ha confirmat que es va reunir el 2014 amb Jesús Gómez i amb el llavors coordinador d'Organització del PP Juan Carlos Vera, una trobada en què el dirigent del PP de Leganés li va ensenyar el "famós" nombre de compte de González a Suïssa.

No obstant això, ha explicat que llavors no van acudir a la justícia perquè el mateix expresident madrileny va negar tot el relacionat amb aquest compte –"i fixeu-vos després les coses que estan passant", ha dit– i perquè Gómez, que no anava a ser candidat a Leganés, "semblava que venia amb un ànim de venjança contra els responsables regionals".