L'excomissari José Manuel Villarejo es reunia mensualment amb el president de la Sala Segona del Tribunal Suprem, Manuel Marchena, per dinar. Això és el que revela un informe de la Unitat d'Afers Interns al qual ha tingut accés el Confidencial Digital, on es transcriuen algunes de les gravacions de Villarejo confiscades en el marc de l'Operació Tàndem.

La conversa on es parla d'aquests dinars amb Marchena es va produir el febrer del 2017 i s'hi pot sentir Villarejo, l'empresari Adrián De La Joya i l'aleshores director del Centre Nacional d'Intel·ligència i Crim Organitzat (CITCO), José Luis Olivera.

Villarejo explica als seus companys que tem que l'empresonin per casos com el del 'pequeño Nicolás' o l'apunyalament de la doctora Elisa Pinto i, en aquest moment, explica breument que dina "cada mes o cada dos mesos" amb "Costa, Catalá, Alfonsito y Manuel Marchena”.  

Cas Kitchen

Villarejo no només està implicat en l'Operació Tàndem, sinó que també juga un paper protagonista en el cas Kitchen. Aquest cas és una investigació oberta per la Fiscalia Anticorrupció on s'investiga l'excomissari Villarejo, el també comissari Eugenio Pino i l'antic xòfer de Luis Bárcenas, Sergio Ríos, per una operació encarregada pel Ministeri de l'Interior per sostreure informació sensible a l'extresorer del PP que podria perjudicar alts càrrecs del partit

Alts càrrecs com el mateix expresident del govern espanyol Mariano Rajoy. Aquest dimarts passat es va saber que l'excomissari Villarejo va comentar en una de les converses que li van ser intervingudes que "la Moncloa" li va manar visitar l'exvicepresident del govern espanyol Rodrigo Rato, que, segons la seva versió, va reconèixer que havia "robat sobres", si bé va afegir: "Però davant meu anava Rajoy amb un altre sobre".

"Sí, tinc el Rato immortalitzat dient-me que l'altre robava!", indica en una de les converses recollides per la Unitat d'Afers Interns de la policia als informes que consten en el sumari del cas Kitchen sobre l'espionatge a l'extresorer del PP Luis Bárcenas a la recerca de documents comprometedors per a dirigents del partit.