El gerent de l'Agència Madrilenya d'Atenció Social (AMES), Óscar Álvarez, ha dimitit en plena crisi per la gestió duta a terme en les residències pel Govern de la Comunitat de Madrid.  El màxim responsable de les 25 residències públiques de Madrid només ha durat nou mesos en el càrrec. 

Óscar López ha assegurat en una carta que dimiteix com a gerent de l'AMES exclusivament "per motius de salut", i així ho explica al conseller de Polítiques Socials, Alberto Reyero, a qui agraeix "la confiança dipositada per aquesta complexa tasca ". En la renúncia diu que "malgrat totes les dificultats i de la situació dramàtica" que els ha tocat viure ha estat "un orgull haver ocupat aquest lloc i pertànyer a l'equip de la conselleria [de Polítiques Socials]".

En un mes, han dimitit ja tres persones a la Conselleria de Polítiques Socials que dirigeix el diputat de Ciutadans Albert Reyero.

A la Comunitat de Madrid han mort 5.987 persones per coronavirus o amb símptomes a les residències, des de l'inici del brot. La xifra representa el 71,12% del total de morts en aquesta comunitat.

A Catalunya han mort 4.095 persones en residències pel mateix motiu, i representen el 72,25% dels morts al principat.