Nova dimissió en el govern de Madrid en plena crisi per la gestió de les residències en la comunitat. El cap de gabinet de la Conselleria de Polítiques Socials, Carlos Reus Jimeno, ha presentat la seva dimissió aquest dimarts, segons ha avançat Infolibre. El motiu, segons les mateixes fonts, la dimissió del departament que dirigeix Alberto Reyero, de Ciutadans, són "motius personals".

La dimissió de Reus Jimeno es produeix en plena polèmica per la gestió de les residències a la regió i el dur enfrontament entre la conselleria de Polítiques Socials i la de Sanitat, gestionada pel Partit Popular.

Es tracta de la segona dimissió d'un càrrec del departament de Reyero durant la pandèmia. El conseller va cessar el passat 14 de maig al llavors secretari general tècnic, Miguel Ángel Jiménez, com a "màxim responsable" de l'error que va portar a la publicació d'un contracte que no s'havia formalitzat amb l'empresari Kike Sarasola, propietari dels aparthotels de luxe en els que es va allotjar la presidenta madrilenya, Isabel Díaz Ayuso, a preu reduït durant la crisi sanitària.