Dos militants d'Arran detinguts en un dia. Aquest dimarts a la tarda, els Mossos d'Esquadra han detingut un segon membre de l'organització juvenil de l'esquerra independentista

Segons ha confirmat Arran a ElNacional.cat, el militant és menor d'edat i ha estat detingut al districte de Sant Andreu. També és membre del sindicat d'estudiants SEPC.

Arran ha denunciat que no se'ls hagi comunicat d'entrada el motiu del seu arrest. Els Mossos, per la seva banda, no han facilitat cap informació sobre la qüestió.

A primera hora d'aquest dijous, els Mossos s'han personat al domicili del primer detingut, també menor d'edat i membre de la SEPC de secundària, acusat de desordres públics, danys i atemptat contra l'autoritat durant la manifestació contra l'acte de Vox a plaça Espanya del 30 de març.

El detingut ha estat traslladat a la fiscalia de menors de la Ciutat de la Justícia, on ha estat posat en llibertat cinc hores més tard.

La primera detenció hauria estat al domicili del militant a dos quarts de vuit del matí a Sant Andreu del Palomar, segons fonts internes d'Arran. 

El jutge també ha deixat en llibertat amb càrrecs l'home que aquest dimecres va ser detingut pels Mossos a Vilanova i la Geltrú relacionat amb la mobilització davant del Parlament del 30 de gener del 2018 durant la investidura fallida de Carles Puigdemont.