Un membre de Falange Espanyola de les JONS va ser detingut per agents del Cos Nacional de Policia després de l'aldarull d'aquest diumenge, quan tres activistes de Femen van irrompre en un acte que estava desenvolupant aquesta organització per homenatjar el dictador feixista Francisco Franco en l'aniversari de la seva mort, a la Plaça d'Orient, al costat del Palau Reial de Madrid.

Fonts de la Direcció Superior de Policia de Madrid ha detallat que l'home va ser detingut aquest diumenge al matí acusat d'un delicte d'atemptat contra l'autoritat. Diverses desenes de falangistes es concentraven en aquest punt, en un dels actes que s'han celebrat aquest cap de setmana pel 20-N.

En un moment donat, tres activistes de Femen van irrompre enmig de la concentració amb el tors nu, on es podia llegir 'Feixisme Legal. Vergonya Nacional'. A l'esquena mostraven un escut preconstitucional ratllat amb una creu de color vermell i amb el missatge "Stop 20N".

Entre diversos agents de la Policia Municipal de Madrid i de la Policia Nacional van aconseguir apartar les tres joves a un costat per evitar que l'aldarull fora a més, mentre rebien insults dels manifestants, que van arribar a vociferar que es fossin "a una mesquita" a fer el mateix.