El regidor d'Esports i Barris Rurals de l'Ajuntament de Terol, Carlos Aranda, ha estat arrestat la matinada de diumenge per presumptament haver abusat sexualment d'un jove. Aquest dilluns al matí, ha prestat declaració davant el jutge. L'alcaldessa de Terol l'ha suspès del govern municipal i el seu partit, Ciutadans, ja li ha buscat substituta. Per part seva, la formació política ja té obert un expedient informatiu i l'ha suspès temporalment de la militància, segons ha explicat la portaveu política del partit, Patricia Guasp, en roda de premsa.

Detingut un regidor de Terol acusat d'abusos

Fonts de la investigació han explicat a Efe que Aranda hauria fet tocaments al jove mentre tots dos eren al domicili del regidor la nit de dissabte a diumenge. La víctima llavors hauria marxat i anat directament a la comissaria a denunciar-ho, i Aranda hauria estat detingut a casa seva aquella mateixa nit. Després de passar tot el diumenge en dependències del Cos Nacional de Policia, aquest dilluns ha passat a disposició judicial a primera hora.

Ciutadans suspèn temporalment Aranda

A l'espera que transcendeixin més detalls, Ciutadans ha suspès temporalment de militància al regidor de Teruel Carlos Aranda. La portaveu del partit, Patricia Guasp, ha assegurat que ells són "els primers interessats" en l'assumpte. En una roda de premsa a Madrid, Guasp ha informat de l'inici de tràmits "per a obrir un expedient informatiu i una suspensió temporal de militància", "fins a conèixer més dades i que s'aclareixi" la situació. Per la seva part, l'alcaldessa de Terol ja ha signat la seva suspensió.