Un home de 67 anys identificat amb les sigles A.D.C. ha presentat una denúncia per agressió contra el líder de Más País, Íñigo Errejón.  Així ho ha confirmat el Cos Nacional de Policia a l'ACN. Segons la denúncia, la nit del 2 de maig l'home es va acostar a Errejón per demanar-li que es fes una selfie amb ell.  A.D.C. assegura que el polític s'hi va negar i que, davant la seva insistència, el diputat li va donar un cop de peu a l'estómac. L'home va anar a un centre de salut i va presentar la denúncia davant la policia espanyola, que ho ha posat a disposició del jutge.

Així mateix el denunciant ha explicat a la policia espanyola que va demanar la foto a Errejón perquè ja en tenia altres autofotos amb altres polítics, tot i que va admetre que el criticava a Internet. Segons el relat de  A.D.C., el polític s'hi va negar reiteradament i li va respondre "jo a aquestes hores no treballo". Hauria estat després d'aquestes negatives que s'hauria produït l'agressió, sempre segons el relat del denunciant.

La notícia ha estat publicada avui a Okdiario, malgrat que els fets es remunten al final de la campanya electoral de les eleccions a l'Assamblea de Madrid. A.D.C manté que aquella mateixa nit va posar una denúncia a la comissaria del carrer de Leganitos, però que, uns dies després, el despatx d'advocats que el representa va decidir acudir a presentar una segona denúncia al Jutjat de Guàrdia de la Plaça de Castella per la gravetat del succés i l'empitjorament de la malaltia de l'home, que pateix un càncer.

De fet, el denunciant assegura que l'agressió l'ha obligat a aturar el seu tractament de quimioteràpia i ha explicat al diari que haurà de ser operat d'urgència. 

Monedero surt en defensa d'Errejón

L'excompany de files d'Errejón a Podemos, Juan Carlos Monedero, ha volgut fer sortir en defensa de la innocència del líder Más País. En una piulada, Monedero assegura que "ningú amb 2 dits de front" pot creure les acusacions contra el diputat.

TUIT Juan Carlos Monedero

Twitter / Juan Carlos Monedero

 

 

Imatge principal, Iñigo Errejón / GTRES