El líder del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, ha protagonitzat un espectacle surrealista. Durant una manifestació espanyolista contra els talls a l'Avinguda Meridiana de Barcelona per l'1-O, ha decidit ballar una sardana. Ho ha fet tot sol, animat per la resta de participants. 

 

 

A la concentració, que també ha comptat amb la presència de la presidenta del Grup Municipal de Ciutadans, Luz Guilarte, els assistents han clamat consignes com "la Meridiana és de tots" i '"només volem viure en pau".

A través del seu perfil personal a Twitter, Bou ha denunciat que "els veïns i comerciants estan farts que un grup de 20 persones, amb l'ajuda intolerable de la Generalitat i els Mossos, els trepitgin cada dia els seus drets". 

 

JOSEP BOU MERIDIANA

 

En la mateixa línia, Luz Guilarte ha acusat al "separatisme de "segrestar l'Avinguda Meridiana" i, així, "vulnerar els drets dels barcelonins". Per aquest motiu, justifica, ha decidit "acompanyar "Meridiana Sense Talls" en la seva concentració de repulsa als talls que es porten produint des de fa més de 400 dies". 

 

luz guilarte manifestación avinguda meridiana

 

El passat 27 de febrer, gairebé un centenar de persones es van concentrar pel mateix motiu convocats pel col·lectiu veïnal Meridiana sin Cortes. En aquella ocasió, es va comptar amb la participació del diputat de Cs Nacho Martín Blanco i la presidenta de la formació a l'Ajuntament de Barcelona, Llum Guilarte. 

Un dels representants del col·lectiu, Manuel, es va queixar de l'impacte que els "més de 350 talls consecutius" suposen per a les famílies, els treballadors i els comerciants de la zona en l'àmbit econòmic i personal.

"No volem més violència en els nostres carrers, no volem que els CDR segueixin segrestant l'avinguda Meridiana dia rere dia fent-nos perdre temps de la nostra vida. Nosaltres sí que estem patint una condemna i és per culpa de l'independentisme radical", va declarar.