Un jutge de Madrid ha citat Dani Mateo com a investigat per un delicte d'ultratge a la bandera espanyola, després de mocar-se amb ella al programa El Intermedio de La Sexta.

El jutjat d’instrucció número 37 de Madrid ha admès a tràmit la denúncia que va interposar el sindicat Alternativa Sindical Policial (ASP) contra l’humorista. El sindicat va presentar una denúncia perquè entenia que Dani Mateo va cometre un delicte d’ofenses o ultratge a símbols d’Espanya o les seves comunitats fet amb publicitat.

L’humorista està citat a declarar en qualitat d’imputat aquest dilluns 26 de novembre.

El gag de Dani Mateo va ser durament criticat per sectors de la ultradreta, crítiques que van acabar amb la presentació de la denúncia. 

Tant Dani Mateo com el presentador del programa, El Gran Wyoming, es van disculpar per fer humor, i van rebre nombroses mostres de suport com ara Toni Soler, que ho va fer amb un gag al programa Està passant.

A conseqüència de la polèmica, l'humorista va ser objecte d'un escarni davant del teatre Quijano de Ciudad Real, on una setantena de persones van increpar l'humorista. 

El teatre Olympia de València va cancel·lar la representació de l'espectacle de Dani Mateo Nunca os olvidaremos programat per aquesta setmana, després de les amenaces que va rebre. L'espectacle es podrà veure finalment el 9 de febrer al Palau de la Música de València.