Carina Mejías, la líder de Ciutadans a l'Ajuntament de Barcelona, inclou formació que no ha cursat en el currículum. Ho afirma eldiario.es que diu que a la biografia oficial que apareix a la pàgina web municipal consta que Mejías va cursar un màster en Dret Concursal a la Universitat de Vic (UVic) i un postgrau en Dret de Fundacions a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC).

El digital assegura que la UVic mai ha impartit un màster en Dret Concursal però que sí que tenen un curs d'extensió universitària sobre Administració Concursal. La principal diferència és que un màster té 60 crèdits i el curs només en té 5. 

Pel que fa al postgrau de la UIC és un cas semblant: Mejías parla de postgrau en Dret de Fundacions quan, en realitat, es tracta d'un seminari de tres crèdits. La mateixa dirigent de Ciutadans ha aportat la informació correcta al mitjà citat anteriorment.

Mejías atribueix aquestes irregularitats del seu currículum a "errors" que atribueix a l'equip del partit que es qui és va encarregar de facilitar la seva informació biogràfica a l'Ajuntament. A més, sembla que Mejías va demanar que es corregís el seu CV després de veure tots els escàndols que hi ha hagut els darrers temps com el de Pablo Casado, Cristina Cifuentes o Carmen Montón.

Confondre la UOC amb la UAO

Una altra irregularitat del CV de Carina Mejías és que inclou un màster en Estudis Humanístics i Socials cursat a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), mentre que en realitat el va cursar a la privada Universitat Abat Oliba (UAO).