"Hem vingut a fer tot això ingovernable fins que no ens garantiu els drets". Aquest és el missatge que deixa la CUP dins el Congrés dels Diputats en un video de la campanya electoral del 10-N.

La formació anticapitalista s'ha colat dins l'òrgan constitucional i com si es tractés d'un museu, comenten tot allò que veuen al seu voltant i que va en contra de la seva ideologia. "Goita, el Règim", etziba la cap de llista, Mireia Vehí, quan veu un caixer automàtic de 'la Caixa'. Davant d'uns enormes quadres de la família Reial, la mateixa Vehí comenta que "ells són tan grans i nosaltres som tan petits",  que assegura que et dona "el rotllo del poder faraònic".

Així mateix, els visitants cupaires es llegeixen alguns articles de la Constitució amb els ulls com unes taronges: "Escolta, però no en compleixen ni un", afirma Vehí. Finalment, els líders de la CUP entren dins l'hemicicle i enganxen el cartell de la campanya "Ingovernables" ben davant del lloc presidencial del Congrés. "Missatge clar i senzill", diu Reguant. I conclou: "Tampoc l'escoltaran, però bé".