El secretari general de Ciudadanos (Cs), José Manuel Villegas, ha indicat que, si l'exprimer ministre de França Manuel Valls accepta concórrer per a l'alcaldia de Barcelona amb Cs, la formació admetrà que inclogui independents en la seva llista.

"Volem guanyar Barcelona i, per tant, farem la millor llista, la millor candidatura", ha apuntat Villegas, qui creu que, per aquest motiu, "no hi haurà problemes" que Valls faci la seva pròpia llista amb persones que no pertanyen al partit taronja. "En això, Cs mai no planteja cap problema", ha postil·lat.

Colau, etapa negra per Barcelona

Al seu judici, el govern de l'actual alcaldessa, Ada Colau, està sent una etapa "negra" per a la ciutat. Així s'aprecia per les "tensions" que estan tenint lloc a Catalunya. Per aquest motiu, ha remarcat que és "fonamental" per a la formació taronja presidir l'ajuntament de la capital catalana.

"Comptar amb Valls seria un luxe i un reforç important per a nosaltres, i, per tant, esperem que la seva decisió de presentar-se amb Cs", ha explicat. D'aquesta forma, ha afegit Villegas, "els constitucionalistes" i "els europeistes" podran "aconseguir" Barcelona de mans dels "populistes".