La crisi de Vox no s'atura i continua el degoteig de baixes a les seves files. Ara, el coordinador de Vox a la comarca de la Vega Baja, a Alacant, Raúl Serna, va presentar la seva dimissió el passat divendres a causa de les greus diferències internes amb la direcció actual a Alacant en mans de la portaveu, Ana Vega. Serna ha presentat un escrit a la direcció nacional de la formació ultra, en el qual ha presentat la dimissió així com la baixa d'afiliat al partit. La causa principal que ha provocat la sortida ha estat "la falta de confiança tant sobre la seva persona, com de la labor que durant aquests anys porto exercint de manera desinteressada per a Vox a la província d'Alacant", afirma en l'escrit. Serna, en la seva carta, denunciava que no hi havia resposta de Vox per fer front a la situació "tenint en compte les innombrables ocasions en les quals he comunicat aquesta situació de manera interna i a través dels conductes reglamentaris, en data d'avui segueixo sense rebre cap resposta, ni tampoc cap solució als problemes que he transmès, per tant, em veig en l'obligació de cessar en l'acompliment de les meves responsabilitats orgàniques". 

Raúl Serna no és una baixa menor per a la formació ultradretana, ja que la Vega Baja és un dels caladors més grans de vots per a Vox a tota Espanya, conseqüència de la seva proximitat amb Múrcia, on el partit de Santiago Abascal va aconseguir la majoria absoluta sense el PP en les passades eleccions autonòmiques. 

Catàstrofe a Vox

Aquesta versió es contraposa a uns àudios de WhatsApp filtrats, on detalla els draps bruts del partit d'extrema dreta, que s'han difós a través de les xarxes socials, l'excoordinador parla d'una "catàstrofe a Alacant". Segons revelen diversos mitjans, en aquests àudios Serna apuntava directament a Vega com la principal responsable de la situació a Alacant. "Jo no puc més amb aquesta situació d'Alacant, això és una catàstrofe no, el següent", comença l'àudio de Serna. "Això no es pot aguantar ja, aquí tot està enfocat al cul d'Ana, no tenen un pla, no tenen una estratègia per a les municipals, no acudeixen a la Vega Baja, quan és el calador més gran de vots de tota la província, on poden sortir 10-13 alcaldes perfectament, on la intenció de vot, sense anar més lluny al meu poble, és d'un 47%", assegurava Serna. 

En els mateixos àudios, Serna afirma que la seva dimissió comportarà una fugida en Vox a la Vega Baixa. "La setmana que ve van 100 dimissions més a la Vega Baja perquè sortiran corrent tots". En aquest sentit, l'excoordinador denuncia un "avassallament" contra els membres del partit "jo no puc suportar aquest avassallament, que un 'tio' vingui a gravar-me, que un 'tio' deixi plorant a una coordinadora meva". "Està bé que la guerra la tingui amb un altre partit però amb els meus, no. No tinc necessitat d'això", afegia en l'àudio. També criticava que els membres de la direcció tenen "tots els llocs repartits". "Són gentussa que actuen en pla mafiós, però han topat amb mi i aquí tenen un problema", brama Serna. A més, segueix carregant contra Vega, "estic bàsicament fins als collons ja d'empassar-me a Ana Vega", afirma en referència a la líder de Vox a Alacant i portaveu parlamentària en les Corts Valencianes.