El 54è tall a l'avinguda Meridiana de Barcelona ha acabat aquest divendres amb corredisses per part dels manifestants i carrusels dels Mossos. Prèviament, els manifestants havien celebrat una assemblea i recorregut els carrers de la zona.

Els manifestants del col·lectiu 'Meridiana Resisteix' han sorprès els dispositius policials de la Guàrdia Urbana i la policia catalana que custodiaven la Meridiana convocant l'acció una hora abans de l'habitual i al passeig de Fabra i Puig.

En el primer dia del Pont de desembre, els concentrats han iniciat la marxa per Fabra i Puig, obligant la policia barcelonina a tallar el trànsit en els carrers adjacents al seu pas. Sota el lema 'No esteu soles', els mobilitzats han cridat lemes com 'Meridiana resisteix' i també han cantat 'Els Segadors'.

Gairebé dues hores després de l'inici de l'acció, la marxa ha arribat fins la Meridiana, on un ampli dispositiu d'unitats antiavalots dels Mossos han dispersat els manifestants emplenat la tècnica del carrusel. Els veïns han respost amb un tall al carrer Vèlia on han cremat exemplars de la Constitució espanyola, amb motiu de la festivitat de la carta magna que s'ha celebrat aquest divendres.