Unes 200 persones han tallat el passeig de la Bonanova de Barcelona per demanar la dimissió del govern espanyol aquest dimecres a les vuit del vespre. Els concentrats, que no respectaven la distància de seguretat que imposa l'estat d'alarma, han picat cassoles i han cridat consignes reclamant la dimissió de l'Executiu de Pedro Sánchez.

 

La concentració emula les que tenen lloc al barri de Salamanca de Madrid per criticar la gestió que Sánchez està fent de la crisi provocada per la pandèmia. 

 

 

En paral·lel, una trentena de persones de signe antifeixista també s'han concentrat al lloc cridant consignes com "fora feixistes dels nostres barris". Ambdós grups estaven separats pels Mossos d'Esquadra.

Els dos grups han estat uns minuts enfrontats a la distància que marcava el cordó policial dels Mossos i s'han intercanviat consignes com l'esmentada 'fora feixistes dels nostres barris' i 'que viva España'.

 

En el marc d'aquesta situació la policia ha dut a terme quatre identificacions, tres de persones de signe antifeixista i una de la concentració en contra de la gestió de Pedro Sánchez, sense que l'acció hagi anat a més.