Amb l’estat d’alarma pel coronavirus, sembla que s’ha convertit en una de les grans preocupacions ciutadanes: què passa amb les perruqueries? Ja hi ha resposta. Segons precisen fonts del govern espanyol, a partir del pròxim dilluns, 4 de maig, podran tornar a obrir les seves portes. Durant la primera fase ho hauran de fer com la resta d’establiments permesos, és a dir, amb cita prèvia i respectant sempre les mesures de seguretat per evitar el risc de contagi.

Des de l’executiu espanyol precisen que les perruqueries, com qualsevol establiment comercial, podrà obrir amb cita prèvia i garantit mesures de seguretat des de la fase 0, que entra en vigor dilluns que ve. Després, a partir de la fase 1, ja aniran normalitzant els seus serveis.

En la fase 0, o fase preparatòria, “s’obriran petites escletxes d’activitat econòmica. El president espanyol ha posat alguns exemples, com l’obertura de locals sota "cita prèvia i atenció individualitzada", com ara restaurants de menjar per emportar però sense consum al local. També es permetran els entrenaments individuals d’esportistes i lligues professionals.

 

Seguim l'última hora sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món