El PDeCAT s’ha mostrat disposat a escoltar la proposta d’uns nous Pactes de la Moncloa que impulsa el govern de Pedro Sánchez si és per plantejar una resposta per superar la crisi provocada pel coronavirus, segons el portaveu de la formació, Marc Solsona.

En una roda de premsa telemàtica, el portaveu demòcrata ha insistit que desconeixen el contingut concret de la proposta i ha advertit que no hi comptin amb ells si és “una ocurrència o una escenificació”.

Solsona s’ha remès a la negociació que en relació a aquest tema durà a terme la portaveu de JxCat, el grup parlamentari en què està integrat el PDeCAT, en relació a la qual ha mostrat “absoluta confiança”.

Solsona, que ha reivindicat el paper dels ajuntaments i el món local en l’escenari posterior a la crisi, s’ha mostrat crític amb el fet que no s’hagi permès als presos polítics sortir dels centres penitenciaris per seguir el confinament des de les seves cases, ha assegurat que es tracta d’una decisió injusta que aquest partit no entén.