El confinament pel coronavirus cadascú el porta diferent, però no hi ha manera d'estalviar-se la polèmica. Dues regidores del Partit Popular de Múrcia, concretament de l'Ajuntament d'Alguazas, han acabat sent protagonistes en les últimes hores per filtrar-se un vídeo d'una festa tot i l'estat d'alarma.

En les imatges es veu com Silvia Ruiz Serna, regidora i portaveu del PP a l'Ajuntament murcià, va celebrar el passat 17 de març el seu aniversari al soterrani de casa seva amb diverses persones i on també hi era present una altra regidora del PP d'Alguazas.

Segons Ruiz, en declaracions a eldiario.es, va ser una festa privada que "va organitzar la meva filla per a la família", diu. I el fet que coincideixi amb una altra regidora del PP, tot i l'estat d'alarma present ja aquell dia, era perquè és veïna i el soterrani de les dues està connectat... i estan fent el confinament les dues famílies juntes.

Tot i això, en l'àudio del vídeo se sent clarament com diuen: "No facis directe que no estem confinades". Aquest fet ja ha provocat que l'oposició demani la seva dimissió com a regidora.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.