El jutjat penal número 8 de Madrid ha cridat a declarar com a testimoni l'empresària i examant de l'Emèrit Corinna Larsen el pròxim 15 de gener del 2021 en un judici contra l'excomissari José Manuel Villarejo. El judici és per una denúncia falsa i calúmnies que l'expolicia espanyol hauria llançat contra l'exdirector del CNI Félix Sanz Roldán segons ha avançat La Razón.

Aquesta vista oral s'havia suspès fins ara en fins a quatre ocasions per diferents problemes tècnics i d'agenda. L'última vegada va ser el passat mes de setembre davant la impossibilitat que Larsen pogués declarar segons va comunicar el jutge d'enllaç al Regne Unit.

El jutjat va processar Villarejo per calúmnies i denúncia falsa contra l'exdirector del CNI després de l'entrevista que es va emetre a la Sexta el juny del 2017 en què l'excomissari va assegurar que Sanz Roldán havia amenaçat de mort l'examant del rei emèrit Joan Carles I "sent conscient que no era cert", segons l'acusació del fiscal.

Villarejo també està acusat d'haver presentat una denúncia falsa contra l'excap de la intel·ligència espanyola i un periodista d'El País per la publicació d'una fotografia seva (de l'excomissari) que els serveis secrets haurien lliurat al mitjà, sempre segons la versió de l'acusat.

Corinna Larsen declararà per videoconferència des de Londres, on actualment resideix.