L'empresària Corinna Larsen no ha volgut comentar la fuga de Joan Carles I, segons han indicat fonts de l'entorn de l'examant del Rei emèrit a Europa Press. Joan Carles I ha comunicat aquest dilluns al Rei Felip VI que abandona la Zarzuela "davant de la repercussió pública que està generant certs esdeveniments passats" de la seva "vida privada".

Joan Carles I ha pres aquesta decisió en plena investigació de la Fiscalia del Tribunal Suprem per presumpte cobrament de comissions il·legals per la presumpta intermediació en l'adjudicació de l'AVE a la Meca i altres possibles delictes derivats com a frau a la Hisenda Pública o blanqueig de capitals.

Després de conèixer aquesta notícia, fonts de l'entorn de la que fou amant del Rei asseguren que l'empresària no fa cap comentari sobre aquesta decisió perquè aquesta no té res a veure amb ella.

Corinna està investigada a Suïssa per ser la beneficiària d'una transferència de gairebé 65 milions d'euros realitzada des d'una fundació, Lucum, a nom del Rei emèrit. Segons ha afirmat ella mateixa, els fons van ser una "donació" de Rei emèrit per l'"afecte" que li tenia, per la qual cosa desvincula el traspàs de les presumptes comissions per l'adjudicació de l'AVE a la Meca, ja que insisteix que no va participar en els acords que van portar a aquest contracte.