La final de la Copa del Rei d'aquest dissabte va estar marcada per la monumental xiulada a l'himne espanyol i per la policia espanyola que es va dedicar a requisar samarretes grogues a l'entrada de l'estadi Wanda Metropolitano. Ara bé, les samarretes no són l'única peça de roba que s'ha comentat a les xarxes; la corbata del Rei ha provocat una tempesta a Twitter.

El monarca va escollir per l'ocasió una corbata blanca i vermella, els colors del Sevilla, i els tuitaires no han tardat en criticar l'elecció. Alguns en fer-ho han estat el vicepresident primer de la Mesa del Parlament, Josep Costa, que ho ha qualificat de "missatge polític d'una hostilitat sense precedents cap a tots els seguidors del Barça".

Per la seva banda, el periodista Eduard Voltas ha considerat que "l'Estat va fer una exhibició pública de debilitat" per posar l'himne a un volum molt alt i requisar elements grocs. A més a més, Voltas ha criticat l'aïllament del Rei en "el lliurament de medalles als jugadors".

L'empresari i economista Ramir de Porrata ha fet dues piulades assegurant que "L'Estat ha pres la decisió de mantenir Catalunya a la força" requisant banderes, pancartes, samarretes i xiulets. L'empresari està convençut que "humiliant els nostres aficionats" el govern espanyol no aconseguirà seduir els catalans.

La diputada de Junts per Catalunya Anna Geli ha estat molt concisa: "La corbata del Sevilla però la victòria del Barça".