El coordinador de Vox a Gavà, Santiago Contreras, probablement més conegut per la seva estel·lar aparició al programa 'First Dates' de Cuatro, ha resultat ser un homòfob declarat. I és que Contreras va aparéixer en un episodi del programa de cites on va deixar anar uns quants comentaris més que discriminatoris contra les persones homosexuals. Així ho ha revelat un usuari a Twitter.

Només començar a parlar amb la seva cita, el militant ultradretà etziba: "És maricó!", en referència a una altra parella que hi havia sopant, per la sorpresa i estupefacció de la jove que sopa amb ell. En una entrevista feta pel mateix programa, Contreras s'explica: "A mi la pluma és que no... perquè em van portar a un lloc un cop... a una discoteca que hi ha a Barcelona... i no m'esperava que hi hagués tant de maricón lliure", just després rectifica: "tant de gay lliure". "Des d'aleshores doncs no... em vaig sufocar", afegeix.

Davant d'aquestes afirmacions, la dona que l'acompanya li fa saber que no troba bé que digui aquestes coses i li informa que "aquestes coses fan mal". "Què coll ha de fer mal?", respon Contreras tot somrient. No hi va haver segona cita. Ara, Santiago Contreras s'ha passat a la política, i es dedica a fer meetings per Vox com a coordinador del partit a Gavà. Aquest dissabte, va visitar una carpa informativa de la formació a la Via Augusta de Barcelona.

A més, Contreras sent passió per la bandera espanyola del règim Franquista com ha demostrat més d'una vegada a través de les seves xarxes socials.