Els Comitès de Defensa de la República (CDR) han convocat protestes contra la presència del Rei a Barcelona per a aquesta tarda a la plaça Urquinaona i l’avinguda de la Catedral a les 17.30h.

Per mitjà d'un tuit, els CDR demanen portar cassoles, xiulets i altaveus, amb l'objectiu de fer soroll i xivarri amb la intenció que "s'escolti la veu del poble". "Si el Rei vol sopar, sopar li donarem", indica igualment el tuit dels CDR, que protesta por el posicionamiento del Rey al lado de la violència policial el pasado 1 de octubre.

La convocatòria coincideix amb la crida que han fet Òmnium Cultural i l'ANC per rebre  Felip VI amb una "gran cassolada" a les 21.00 hores. "Aquest diumenge el rei Felip VI ve a Barcelona. Rebem-lo fent una gran cassolada per haver donat suport a la repressió policial contra votants pacífics l’1-O", ha defensat des del compte oficial d'Òmnium a Twitter. També proposen que si en el moment de la cassolada, a les 21 hores, s'està al cotxe i no es pot participar en la cassolada, es faci fent sonar el clàxon.