Un antic manifestant unionista és ara independentista. Ahir va participar en la manifestació del 16-M a Madrid i, com ell mateix ha explicat a les xarxes socials, allò que pot semblar contradictori respon a una conversió lògica

L'usuari ha penjat dues fotografies a les xarxes separades per un període curt de temps. La primera, amb una bandera espanyola. La segona, amb una estelada penjada del coll. 

La principal raó d'aquest canvi de bandera respon al fet que l'Estat espanyol "ha vulnerat drets". El noi, que ha nascut a Barcelona i sempre havia volgut la unitat d'Espanya, sent que ara és moment de "defensar i lluitar per Catalunya" pel fet que "persones innocents s'hagin d'enfrontar a un judici". 

El jove se sent representat, tal com explica en un fil que ha fet a Twitter, per una Catalunya que "defensa els drets humans", que "crearà estructures d'Estat" i que veurà "convertir-se en nació". 

L'usuari ha rebut una allau de comentaris a les xarxes. La majoria opinen que canviar d'opinió és totalment legítim. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat