Els 13 nous consellers ​de la Generalitat de Catalunya prendran possessió del càrrec aquest dissabte a dos quarts de 12 en un acte al Saló Sant Jordi de la Generalitat. A l'acte, hi ha assistiran el nous titulars de les conselleries i els seus familiar. 

La presa de posessió serà l'endemà que el Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) hagi publicat el decret de nomenaments.

El nou govern el formaran Pere Aragonès com a vicepresident del Govern i titular del Departament d'Economia i Hisenda i Elsa Artadi com a consellera de Presidència i portaveu de l'executiu català. L'equip de Torra també el composarà Ernest Maragall com a conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència; Miquel Buch com a conseller d'Interior; Josep Bargalló com a conseller d'Ensenyament; Alba Vergés com a consellera de Salut; Damià Calvet com a conseller de Territori i Sostenibilitat; Laura Borràs com a consellera de Cultura; Ester Capella com a consellera de Justícia; Chakir El Homrani com a conseller de Treball, Afers Socials i Famílies; Maria Àngels Chacón com a consellera d'Empresa i Coneixement; Jordi Puigneró com a conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, i Teresa Jordà com a consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.