Cinc agents del Cos Nacional de la Policia desplaçats a Barcelona com a reforç amb motiu de les eleccions del 10-N han resultat ferits aquest diumenge després que un vehicle xoqués contra el furgó policial en el qual circulaven.

El sinistre ha tingut lloc aquest matí quan un vehicle s'ha saltat un senyal de stop i ha xocat contra el furgó policial lateralment.

La Guàrdia Urbana s'ha presentat al lloc del sinistre i ha sotmès el conductor de l'altre turisme a un control d'alcoholèmia que ha donat positiu, han destacat les mateixes fonts.

Als cinc agents, procedents de la comissaria de Santiago de Compostel·la, que han resultat ferits els han realitzat diverses proves mèdiques i "es troben fora de perill", han indicat fonts de Sindicat Unificat de Policia (SUP), que han apuntat que presenten contusions i mal d'esquena.

Els agents accidentats s'havien desplaçat dimecres, juntament amb altres efectius, des de Galícia, per reforçar el dispositiu policial a Barcelona amb motiu de les eleccions generals d'aquest diumenge.